dimarts, 1 de setembre del 2015

INICI DE CURS 2015-16



Benvolgudes famílies,
us recordem algunes informacions d'interès per al proper inici de curs;

INICI DE CURS 2015-16:

Dilluns 14 de setembre a les 9h (ENTRADA PEL PATI)

P-3
Les famílies i alumnes de P-3 vindran el dijous dia 10 de setembre a conèixer l'escola i la mestra en horari de matí.

ESO:
Els alumnes d'ESO vindran dijous dia 10 de setembre a recollir l'horari i les informacions que donaran les tutores corresponents.

HORARI DE CLASSES:


  • Ed. Infantil i Ed. Primària:      de 9 a 13h i de 15 a 17h
  • Ed. Secundària Obligatòria:    de 8 a 13.35h i de 15 a 17h; segons el curs tenen una o dues                                                          tardes lliures. (1r i 2n de dilluns a dijous de 8 a 13.05h).

ALTRES INFORMACIONS:

Llibres de text 2015-16: Cal tenir tots els llibres de text i material el primer dia de classe, tot i que recomanem no folrar-los ni posar-hi el nom fins que els mestres els hagin revisat.
Els alumnes que van adquirir els llibres al juny a través de l'AMPA els trobaran a l'aula el primer dia de classe.
L'agenda escolar és pròpia de l'escola i obligatòria a partir de 1r de primària; la podeu adquirir a la recepció de l'escola de l'1 al 10 de setembre.

Xandall: És obligatori per a tots els alumnes de l'escola i es pot adquirir a comercial Flora ( c/ Major 23, Capellades)

Bata: Cal dur-la des de P-3 fins a 6è d'Ed. Primària (ambdós inclosos); també es pot adquirir a comercial Flora. Els alumnes d'ESO han de dur bata blanca per a l'àrea de tecnologia i pràctiques de laboratori.

Recordem que les maletes amb rodes no estan permeses a l'escola.
Els alumnes d'Educació Infantil no porten motxilla: l'esmorzar cal portar-lo en una bossa de roba. Tanmateix, les vambes han de ser amb "velcro".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada