dilluns, 9 de juny del 2014

LA NOSTRA ESCOLA DÓNA LA NOTA

El divendres 6 de juny vam participar de l'acció a favor de la música, junt amb moltes escoles de Catalunya.
Per aquest motiu, vam estar moltes setmanes preparant una cançó molt bonica des de p3 fins a 4rt d'ESO, que es diu; MIRALL DE PAU!



L’acció va consistir en un discurs per part de la directora que ens situava a entendre que fèiem allà i cantar la cançó de Mirall de Pau ben fort perquè el nostre missatge s’entengués i arribés molt lluny.

La música és un vehicle imprescindible pel desenvolupament intel·lectual, emocional i espiritual de l’ésser humà. Segons Gardner la música activa totes les intel·ligències: la lògica, la numèrica, l’emocional, la verbal o lingüística i l’abstracta. D’aquesta manera ho deia la nostra directora, la Germana Aura Maria el 6 de juny abans de cantar.

Fer viure i compartir amb els nens i les nenes aquest aprenentatge i aquestes vivències ha de ser una oportunitat i una realitat per sempre en totes les escoles! Per aquest motiu vam participar d’aquesta acció tan bonica: per cantar ben fort que la música és imprescindible en l’ensenyament integral del nostre alumnat, i que com diu la cançó: “MÚSICA VOLEM QUE ENS FACIS LLIURES, NOMÉS TU POTS FER-NOS VIURE EMOCIONS AMB ELS TEUS SONS! VISCA LA MÚSICA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada